Låt oss hjälpa dig!

The whole CRfitness team - Carola, Lina, Sophie, Ulrika, Amalia, Corinne

Vi erbjuder för närvarande PT tjänster i vår studio i Eskilstuna. Är du redan kund hos oss pratar du med din coach. Annars bokar du in ett pass genom att kontakta oss nedan.

Vi erbjuder även PT-Duo där du kan träna med en kompis eller din käraste. Ett jätteroligt alternativ som verkligen ger mer än bara träning.

För grupper finns möjlighet till en så kallad PT-Smallgroup där man kör personlig träning i grupp om max 8 personer. Perfekt för kompisgänget, arbetskamraterna eller familjen som vill träna tillsammans.

Personlig träning

Behöver du en liten extra knuff med att få rutin på träningen eller vill du ha professionell hjälp med att lära dig träna på rätt sätt? Kanske är du van att träna men vill ta det till nästa nivå. så kan du boka personlig träning med någon av våra Personliga Tränare. På EMPW you har mycket höga krav på våra Personliga Tränare och det är viktigt att du som klient hos oss alltid får den bästa träningen för just dig. Samtliga av våra PT:s har en gedigen utbildning i grunden, med utökade specialistområden och licensiering enligt The European Register of Exercise Professionals (EREPS)