Låt oss hjälpa dig!

The whole CRfitness team - Carola, Lina, Sophie, Ulrika, Amalia, Corinne

Vi erbjuder för närvarande PT tjänster i vår studio i Eskilstuna. Är du redan kund hos oss pratar du med din coach. Annars bokar du in ett pass genom att kontakta oss nedan.

Vi erbjuder även PT-Duo där du kan träna med en kompis eller din käraste. Ett jätteroligt alternativ som verkligen ger mer än bara träning.

För grupper finns möjlighet till en så kallad PT-Smallgroup där man kör personlig träning i grupp om max 8 personer. Perfekt för kompisgänget, arbetskamraterna eller familjen som vill träna tillsammans.

Personlig träning

Behöver du en liten extra knuff med att få rutin på träningen eller vill du ha professionell hjälp med att lära dig träna på rätt sätt? Kanske är du van att träna men vill ta det till nästa nivå. så kan du boka personlig träning med någon av våra Personliga Tränare. På EMPW you har mycket höga krav på våra Personliga Tränare och det är viktigt att du som klient hos oss alltid får den bästa träningen för just dig. Samtliga av våra PT:s har en gedigen utbildning i grunden, med utökade specialistområden och licensiering enligt The European Register of Exercise Professionals (EREPS)

Gruppträning

Gillar du att träna i grupp tillsammans med andra. Vi erbjuder varje vecka en mängd olika pass i Eskilstuna. Funktionell träning, cirkelpass och Box är bara några alternativ. Svett, skratt och glädje har dom gemensamt. Vi erbjuder även EMPW you Mamas gruppträning

EMPW you Mamas®

Vår stora stolthet är detta fantastiska koncept som innefattar personer med gedigen kunskap och ett brinnande intresse för kvinnokroppen. Träning på rätt sätt för en stark kropp under och efter graviditet. Både i grupp och personliga träffar för träning eller en checkup.

Beteendehjälp

En förändring för att bli en bättre version av sig själv handlar många gånger inte bara om fysisk hälsa. Det är otroligt vanligt att vi människor också behöver hjälp med att se över våra beteenden för att kunna förändra vår livsstil. Vår samtals-terapeut hjälper dig med verktygen du behöver.

The co-founders are showing biceps.

    För att boka pass eller läsa mer om våra medlemskap klicka på länken nedan.

    Din resa mot ditt bästa jag startar nu!

    låt oss hjälpa dig